• tala_bg

Su'esu'eina le Fetuuna'i o Lamepa Laupapa e Ma'a-Ma'a: Ole Fofo Fa'amalama Lelei mo Fa'aaliga uma.

I le lalolagi televave i aso nei, o le manaʻoga mo faʻamalama malamalama ma faigofie o loʻo faʻatupulaia pea. A'o tatou taumafai mo le fetu'una'i ma le fe'avea'i i o tatou olaga i aso ta'itasi, o le mana'omia mo le feavea'i ma le lelei o fa'amalamalamaga o lo'o fa'ateleina le taua. O i'inei e sau ai lamepa laulau e fa'aola i ma'a, e maua ai fofo fa'amalama fa'apitoa ma fetu'una'i mo fa'aaliga eseese. I totonu o lenei blog, o le a tatou vaʻavaʻai totoʻa i le faʻaogaina o moli laulau faʻamalosi maa ma suʻesuʻe faʻaaliga e sili ona fetaui.

Dongguan Wonled Lighting Co., Ltd. o se taʻutaʻua R&D gaosi fofo faʻamalama i totonu, e aofia ai moli laulau, moli puipui, moli faʻalo, moli fola ma moli la. Wonled Lighting na fa'atūina i le 2008 ma ua fa'atūina se ta'uta'ua malosi i le tu'uina atu o oloa fa'amalama maualuga i maketi tetele a Europa ma Amerika. Wonled Lighting e taulaʻi i mea fou ma le faʻamalieina o tagata faʻatau, tuʻuina atu atoatoaOEM ma ODM auaunagae fa'afetaui ai mana'oga 'ese'ese o tagata fa'atau.

fale moli moli Saina
Ata-vaega

Ona o lo latou feaveai ma faigofie,moli kesi e fa'aogaina maaua avea ma filifiliga lauiloa mo tagata taitoatasi ma pisinisi. Pe oe faigaluega, su'esu'e, pe na'o le mana'omia o moli fa'aopoopo, o moli nei e maua ai se fofo fa'amamafa ma lelei. Se'i o tatou talanoaina tulaga o lo'o talafeagai lelei ai moli laulau e fa'aola i ma'a:

1. Siosiomaga a'oa'oina ma galuega:
I le galuega ma le si'osi'omaga fa'aaoaoga i aso nei, o le fetuutuuna'i o le ki. O moli kesi e fa'aola i le ma'a e maua ai le fa'amalama lelei atoatoa mo tagata ta'ito'atasi e mana'omia le feoa'i i le va o avanoa e aunoa ma le tapula'a o puna eletise masani. Pe o e galue i se poloketi i totonu o se fale kofe, auai i se fonotaga i totonu o le potu fono poʻo le suʻesuʻe i le faletusi, o se moli kesi e faʻaogaina maa e faʻamautinoa e te maua le moli faʻalagolago i soʻo se mea e te alu i ai.

2. Gaoioiga i fafo ma femalagaaiga:
Mo i latou e fiafia i fafo ma e masani ona faimalaga, o lamepa laulau e fa'aogaina i le maa e ofoina atu ai se fa'amalamalamaga talafeagai. Pe o e tolauapi, savaliga, pe na o se tafaoga i le paka, o nei moli e maua ai moli feaveaʻi e aunoa ma le manaʻomia o se paʻu eletise. E le gata i lea, mo tagata taʻitoʻatasi o loʻo faimalaga soo mo galuega poʻo taimi paganoa, o se moli kesi e faʻaogaina i le maa e mafai ona avea o se moli faʻalagolago i totonu o se potu faletalimalo poʻo se nofoaga le tumau.

3. Fa'alavelave fa'afuase'i:
Pe a tupu se paoa po'o fa'alavelave fa'afuase'i, o le i ai o se moli kesi e fa'atumuina maa e aoga tele. O moli nei e maua ai se punavai faatuatuaina o le malamalama pe a le maua le malosi masani, faʻamautinoa e mafai ona e faʻatautaia avanoa pogisa pe faʻatautaia galuega faʻafuaseʻi e aunoa ma le faʻalavelaveina e le leai o se mana.

4. Teuga ma si'osi'omaga:
O moli laulau e faʻaogaina i le maʻa e le gata ina aoga, ae mafai foi ona avea o se elemene teuteu matagofie i tulaga eseese. Pe e te manaʻo e faʻaleleia le siʻosiʻomaga o lau faleaiga, fatuina se siosiomaga faʻafeiloaʻi i totonu o lau faletalimalo faletalimalo, pe faʻaopoopo se paʻi o le matagofie i lou ofisa o le fale, or fa'aopoopo le fa'aogagofie i lou potu malolo, o nei mea faʻapipiʻi e tuʻuina atu ai fofo faʻamalama faʻapitoa e faʻapipiʻi ai mamanu eseese i totonu.

I le avea ai o se faʻapolofesa faʻapolofesa o faʻamalama moli totonu, Dongguan Wonled Lighting Co., Ltd. na te iloa le faʻatupulaia o le manaʻoga mo le tele, ma le lelei o filifiliga moli. O le taula'i atu i le fa'afouga ma le fa'amalieina o tagata fa'atau, ua fa'atupuina e Wonled moli le tele o moli kesi e fa'aogaina maa e fa'afetaui ai mana'oga eseese o tagata fa'atau. O nei mea fa'apipi'i tu'ufa'atasia fa'atekonolosi fa'ato'aga ma fa'ata'ita'iga fa'alelei e tu'uina atu ai fofo fa'amalama fa'alelei mo fa'aaliga eseese.

I mea uma, o lamepa kesi e fa'aogaina i le maa ua fa'amaonia le fa'aogaina ma le fa'aogaina o fa'amalama mo fa'aaliga eseese. Pe o loʻo e suʻeina mo moli feaveaʻi mo galuega, suʻesuʻega, femalagaaʻi, faʻalavelave faʻafuaseʻi, poʻo faʻamoemoega teuteu, o nei moli e maua ai se faʻamalamalamaga faʻalagolago ma faigofie. Faatasi ai ma le Dongguan Wonled Lighting Co., Ltd.'s tomai ma tautinoga i tulaga lelei, tagata taitoatasi ma pisinisi e mafai ona maua tulaga maualuga.lamepa laulau e malosi maae fetaui ma o latou mana'oga mo moli.