• tala_bg

Fa'amalamalamaina le Sa'olotoga: Su'esu'eina Fa'amatalaga Fa'atatau o Lamepa Laupapa Laupapa

I le sailiga i aso nei o se olaga faʻalelei, fetuutuunai ma feʻaveaʻi ua avea ma vaega taua o tatou olaga i aso uma. Pe galue mai le fale, suʻesuʻe i se nofoaga mafanafana, pe naʻo le fiafia i se tusi lelei i luga o le moega, o le manaʻoga mo feʻaveaʻi feʻaveaʻi, fofo faʻamalama e leʻi sili atu. O iina e sau ai moli laulau e leai ni uaea, e maua ai se auala faigofie ma aoga e faʻamalamalamaina ai soʻo se avanoa e aunoa ma le tapulaʻa o moli masani. I le avea ai o se ta'ita'i tu'ufa'atasia o fofo fa'amomoli fou, o lo'o i ai i Wonled ni fofo atoatoa mo moli kesi e fetaui ma le tele o fa'ata'ita'iga fa'aoga fa'atasi ai ma lona fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i ma le lelei o galuega.

I Wonled, o le tautinoga i le tuʻuina atu o lamepa kesi e leai se laina maualuga e atagia mai i itu uma o le atinaʻeina o oloa ma auaunaga a tagata faatau. Mai le laasaga muamua o le mamanu i le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga ma le tele o uta, e faʻamautinoa e le kamupani le tuʻufaʻatasia ma faʻamatalaga-auʻaunaga i tagata taʻitoʻatasi. O lenei fa'apa'iaga o lo'o fa'aalia i le fa'aogaina ma le fa'atinoinamoli laulau e leai ni uaea, ua mamanuina e faʻaleleia ai le malamalama i le malamalama i le tele o faʻataʻitaʻiga faʻaoga.

O se tasi o fa'aaliga iloga fa'aoga mo moli kesi e leai ni uaea o lo'o i totonu o galuega mamao ma ofisa o fale. A'o filifilia e le to'atele o tagata le fetuutuuna'i o fa'atonuga o galuega, o lo'o i ai le si'itia o le mana'omia mo fofo moli feavea'i e mafai ona fa'afetaui i avanoa faigaluega eseese. lamepa kesi e leai ni uaea mo ofisa e te maua ai le sa'olotoga e fausia ai se siosiomaga fa'amalama lelei ma aoga e aunoa ma le fa'atapula'aina i se nofoaga patino. Pe faʻamalamalamaina se kesi, tuʻuina atu moli moli mo telefoni feaveaʻi, pe na o le faʻaopoopoina o se paʻi o le mafanafana i se ofisa o le fale, o nei moli o se aseta taua i le tomai faʻaonapo nei. foimoli laulau e leai ni uaea mo potu malolo, moli laulau e leai se laina mo faleaiga, moli laulau e leai se laina mo pa, ma isi mea, o loʻo i ai le tele o faʻaoga i totonu.

E le gata i lea, o le moli kesi e leai se laina e lelei foi mo tamaiti aʻoga ma le au faitau fiafia e manaʻomia se malamalama faʻalagolago e suʻesuʻe pe faʻaoga i a latou tusi e sili ona fiafia i ai. O le feavea'i ma le fetuutuuna'i o nei moli e lelei ai mo le fa'amalamalamaina o kesi, fa'amalama po, po'o ni nofoaga faitau i fafo. O le agava'a e fa'avasega le susulu malamalama ma le vevela o le lanu e fa'amautinoa ai e mafai e tagata fa'aoga ona fatuina le si'osi'omaga sili ona lelei faitau e tusa ai ma lo latou mana'o, fa'aitiitia le vaivai o mata ma fa'aleleia le faitau aofa'i atoa.

I le faaopoopo atu i totonu o le fale, o moli laulau e leai se laina e lelei tele mo gaoioiga i fafo ma tafaoga. Pe tolauapi, pikiniki, pe na o le fiafia i se afiafi filemu i luga o le patio, o nei moli e maua ai se faʻamalamalamaga faigofie ma le malosi. O le feavea'i ma le umi ole lamepa kesi e leai se uaea e fai ma soa lelei mo tagata fiafia i fafo, e fa'amalamalamaina lou si'osi'omaga e aunoa ma le mana'omia o uaea fa'alautele lavelave po'o so'o eletise. Faatasi ai ma le umi o le ola o le maa ma se mamanu e tetee i le tau, o nei moli o se faʻamalamalamaga aoga ma faʻatuatuaina mo le tele o gaioiga i fafo.

E le gata i lea, o le faʻaogaina o moli laulau e leai se laina e faʻalautele atu i faʻamoemoega fatufatu ma teuteu, faʻaopoopoina se paʻi o le siʻosiʻomaga ma sitaili i soʻo se avanoa. Pe fa'ailo se tulimanu fa'alelei, fa'ailoga ata po'o le fa'atupuina o se mea fa'atotonu matagofie, o nei mea fa'apipi'i e avea o ni mea teuteu fa'apitoa e fa'aleleia vave ai le matagofie o se potu. E mafai ona fetuutuuna'i le malosi o le malamalama ma le lanu ina ia fetaui ma lagona ma taimi eseese, o le moli laulau e leai se laina e maua ai fofo faʻamalama ma faʻapitoa mo tagata e fiafia i totonu ma fatuga.

Ole auala atoatoa a Wonled ile sauniamoli kesi e leai se uaeamo fa'ata'ita'iga fa'aoga 'ese'ese o lo'o fa'amatala tele e uiga i lana tautinoga i mea fou ma le fa'amalieina o tagata fa'atau. E ala i le tuʻufaʻatasia o tekinolosi faʻaonaponei, mamanu ergonomic ma foliga faʻasaoina o le malosi, e faʻamautinoa e le kamupani o loʻo faʻafeiloaʻi e ana lamepa le suiga o manaʻoga o olaga faʻaonaponei. Pe faʻaleleia atili le gaosiga i totonu o le ofisa o le fale, faʻalauiloaina o taimi paganoa, poʻo le faʻaopoopoina o se paʻi o le faʻalelei i avanoa i totonu, o lamepa kesi e leai se laina ua avea ma faʻamalama faʻapitoa, ofoina atu le saolotoga ma le agavaʻa.

I se aotelega, o ata o le faaaogaina omoli kesi e leai se uaeae eseese e pei o olaga o tagata fa'aoga. Mai le lagolagoina o galuega mamao ma siosiomaga aʻoaʻoga i le faʻalauiloaina o tafaoga i fafo ma faʻaaliga fatufatuaʻi, o nei moli e sili atu i tapulaʻa o moli faʻaleaganuʻu e maua ai se faʻafefiloi lelei o galuega, feaveaʻi ma sitaili. E le maluelue Wonled i lana tautinoga i le saunia o lamepa kesi e leai ni uaea e sili ona lelei i totonu o le vasega lea e mafai ai e tagata faaaoga ona talia ma le mautinoa le saolotoga o se fofo moli e faʻatamaoaigaina ai o latou poto masani i aso uma. A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga mo moli fe'avea'i ma lelei, o lamepa laulau e leai ni uaea o lo'o taulamua i le sa'olotoga o moli i se lalolagi o lo'o fa'atupula'ia ai le fe'avea'i ma le fetuutuuna'i.