• tala_bg

Le tulaʻi mai o moli laulau i fafo: faʻamalamalamaina se olaga matagofie i fafo

I tausaga talu ai nei, o lamepa laulau i fafo ua faʻatuputeleina le taʻutaʻua o ni faʻamalama faʻalelei ma faʻalelei mo avanoa i fafo. E mafai ona tuʻuina atu moli faʻaoga ma teuteu, o nei moli na faʻaaogaina i tulaga eseese mai tuafale tuafale i tolauapiga. I totonu o lenei blog, o le a matou suʻesuʻeina mafuaʻaga mo le faʻatupulaia o le lauiloa o moli laulau i fafo, o latou faʻaoga eseese, o ituaiga autu o loʻo maua, ma faʻamanuiaga o filifiliga a le la.

Aisea e lauiloa ai moli laulau i fafo?

O le lauiloa o lamepa laulau i fafo e mafai ona faʻatatau i le tele o mea. Muamua, o le aga'i atu i le fausiaina o avanoa e nonofo ai i fafo e avea ma faʻaopoopoga o le fale ua taʻitaʻia ai se manaʻoga sili atu mo le faʻaogaina ma le faʻaogaina o moli. O moli laulau i fafo e fausia ai se siosiomaga mafanafana ma le fiafia, e mafai ai e tagata ona fiafia io latou avanoa i fafo i le po.

E le gata i lea, o le siʻitia o faʻafiafiaga i fafo ma meaʻai ua faʻateleina ai le manaʻoga mo faʻamalama malamalama faʻaoga e faʻaleleia ai le poto masani. O moli laulau i fafo e maua ai se auala faigofie e faʻamalamalamaina ai meaʻai, fatuina o se siosiomaga mafanafana ma faʻafeiloaʻi mo faʻatasiga ma aiga ma uo.

O le a le aoga o moli laulau i fafo?

O moli laulau i fafo e iai le tele o faʻaoga, e avea ai ma faʻaopoopoga faʻapitoa i soʻo se nofoaga i fafo. O se tasi o faʻaoga muamua o le tuʻuina atu lea o moli faʻapitoa mo taumafataga i fafo ma fegalegaleaiga. Pe o se taumafataga masani i luga o le patio poʻo se faʻatasiga aso malolo i tuafale, o lamepa laulau i fafo e mafai ona fatuina se siosiomaga mafanafana ma le fiafia.

E le gata i lea, o moli nei e lauiloa mo tolauapiga ma tafaoga i fafo. O lo latou feavea'i ma le tetee o le tau e lelei ai mo le faamalamalamaina o avanoa i fafo, e pei o nofoaga e tolauapi ai po o nofoaga o tafaoga. E mafai foʻi ona avea ma faʻamalama faʻaogaina ma teuteu faʻamalama mo pa i fafo ma faleaiga, faʻaopoopoina se paʻi o le matagofie i le siosiomaga.

O a ituaiga autu o moli laulau i fafo?

O moli laulau i fafo e sau i sitaili eseese ma mamanu e fetaui ma mea e fiafia i ai ma siosiomaga eseese. O nisi o ituaiga autu e aofia ai moli kesi masani,moli laulau e mafai ona fa'aaogaina i fafo, mamoli laulau la.

O lamepa laulau fa'aleaga masani o se filifiliga lauiloa mo avanoa i fafo ma avanoa i le mana. E maua i latou i le tele o mamanu ma lapopoa, faʻatagaina aganuʻu e fetaui ma le matagofie o lou nofoaga i fafo.

Mo nofoaga e le faigofie ona maua ai ala eletise,moli laulau i fafo e malosi maao se filifiliga faigofie. O moli nei e masani ona feaveaʻi ma toe faʻaaogaina, e faʻalelei ai mo tolauapiga poʻo gaoioiga i fafo.

moli kesi tautau (6)

Lamepa laulau i fafo lae ta'uta'ua mo lo latou malosi malosi ma uiga fa'alelei. O moli ia e fa'aaogaina le malosi o le la e fa'aola ai a latou maa, ma maua ai se fofo fa'amalama mo avanoa i fafo.

la-la-la-moli-02

O a mea lelei o moli laulau i fafo o le la?

Molī laulau fa'aola i fafoofoina atu le tele o faʻamanuiaga e avea ai i latou ma filifiliga lauiloa mo moli i fafo. Muamua, e taugofie ma lelei le siosiomaga aua latou te le manaʻomia le eletise e faʻaoga ai. O le mea lea e avea ai i latou ma filifiliga gafatia ma malosi-lelei mo moli i fafo.

E le gata i lea, e faigofie ona fa'apipi'i ma fa'atumauina moli kesi i fafo o le la aua e le mana'omia ni uaea po'o le sui soo o maa. Latou te faʻaogaina foʻi i tulaga o le tuʻuina, aua e mafai ona tuʻuina i se nofoaga la e faʻamautinoa ai le faʻaauau pea o le faʻatonuina.

E le gata i lea, o lamepa laulau i fafo o le la e masani ona sau ma masini malamalama e otometi ona ki i le afiafi ma pe i le vaveao. O lenei vaega e le gata ina fa'asaoina ai le malosi ae fa'apea fo'i le fa'agaioiga e aunoa ma se popole, ma fa'apena lelei mo avanoa i fafo.

I le aotelega, o le tulaʻi mai o lamepa laulau i fafo e mafai ona faʻatatau i lo latou gafatia e tuʻuina atu ai moli faʻaoga ma teuteu mo le tele o tulaga i fafo. Pe 'ai i luga ole fresco, tolauapi po'o le fa'aleleia atili o le si'osi'omaga o lou avanoa i fafo, o nei mea fa'apipi'i e maua ai se fofo fa'alelei ma fa'alelei. Faatasi ai ma le oʻo mai o ituaiga eseese, e aofia ai le malosi o le la, o lamepa laulau i fafo e tumau pea se filifiliga lauiloa mo moli i fafo.

Wonled Lighting o le ta'ita'i a Saina fale gaosi moli ma e mafai ona tu'uina atu auaunaga fa'apitoa mo moli laulau i fafo i fafo i tagata fa'atau i le lalolagi. E mafai ona matou gaosia e tusa ai ma ata e te tuʻuina atu, pe tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga oloa faʻapolofesa e tusa ai ma ou manatu,fa'amolemole fa'afeso'ota'i vave mai matou.