• tala_bg

Fa'amatalaga Puupuu o Alamanuia LED

Faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o tagata nofoia o le puipuiga o le siosiomaga ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia atili o le tau-tamaoaiga o oloa faʻamalama LED ma le alualu i luma faatekinolosi ma le faʻaitiitia o tau, o moli faʻamalama o loʻo faasolosolo malie ona avea ma se tasi o pisinisi sili ona vevela i le atinaʻeina o le tamaoaiga o le lalolagi.

E masani ona vaevaeina oloa faʻamalama taʻitaʻia i moli LED ma faʻapogai malamalama LED.Talu ai ona o le mamanu tuʻufaʻatasia o lamepa LED e masani lava ona faigofie ona tuʻufaʻatasia ma le siʻosiʻomaga lata ane ma e sili atu lona matagofie, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le paʻu o le tau o le oloa, o le taliaina o moli LED ua faʻaauau pea ona faʻaleleia, ma ua faasolosolo malie ona avea ma vaega autu. o oloa moli LED, o loʻo nofoia nei le 80% o le tele o maketi.

11

Mai le vaaiga o fanua talosaga, moli LED e masani lava e aofia ai vaega faʻapitoa e tolu: moli faʻamalama lautele, moli teuteu faʻafanua LED, ma moli taʻavale.

Mai le vaaiga o le fua faʻatatau, o le faʻaogaina o le moli lautele i Saina o loʻo faʻatupulaʻia ma maualuga atu, ma o le vaega e sili ona tele, ma

o le fua fa'atatau o moli ta'avale e aupito la'ititi ma e le'i suia lava.

22

I totonu o le laina eletise faʻamalama LED, o le pito i luga e aofia ai lopa LED, mea faʻaeletoroni, mea faʻapipiʻi, vaega palasitika, meafaigaluega ma isi mea autu, ma le tafe i lalo ile fale, ofisa, pisinisi, alamanuia ma isi fanua.

33

 

Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o le maketi o le LED, o le numera o atinaʻe LED ua faʻateleina vave, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le faʻatauvaʻa o pisinisi.Ina ia faʻaleleia lona lava faʻatauvaʻa, ua tulaʻi mai se tulaga fou i le fesiitaiga o le lalolagi LED alamanuia.

 

O lo'o i lalo e su'esu'e ai le fa'atauva'a o le alamanuia LED mai itu e lima:

 

(1) E toʻatele tagata e auai i le faʻalauiloaina o le LED, ma o loʻo i ai se va tele i le va o kamupani i totonu ma totonu o le echelon, ma e maualalo le faʻaogaina o maketi;i le taimi lava e tasi, o le maualuga o le homogeneity oloa e malosi, ma o le tauvaga tauvaga e maualuga.

 

(2) Faʻamalama LED o se pisinisi faʻatekonolosi-malosi, ma o loʻo i ai ni pa puipui faʻapitoa maualuga i le ulufale atu i le alamanuia.Ae mai le vaaiga o le faatosina, o le tupe mama faasili a kamupani moli LED e fai si maualuga, o le tulaga o tupe mama e fai si maualuga, ma le faatosina malosi.O tagata e ono ulufale mai e sili atu ona taufaamatau.

 

(3) E leʻi faʻaalia mai le faʻapogai lona lima o le malamalama, ma o le faiga faʻavae a le atunuʻu e lagolagoina malosi le atinaʻeina o le faʻalauiloaina o le LED, ma o le lamatiaga o mea e suitulaga e laʻititi;mai le vaʻaiga o le homogeneity, e sili atu le faʻatinoina o le LED, sili atu le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaleleia o le siosiomaga, faʻatusatusa i isi faʻamalama malamalama, le O le maualuga o le lelei e maualalo.I le aotelega, o le faʻamataʻu o mea e suitulaga i alamanuia e laʻititi.

 

(4) Mai le vaaiga o le malosiaga tau fefaʻatauaʻiga i luga o le alamanuia, sei vagana ai chips LED, o le faʻauluuluga o le LED alamanuia i loʻu atunuu o loʻo lava le tauvaga, faʻamautu tekinolosi gaosiga, lava le sapalai, ma le averesi o le malosi o fefaʻatauaiga.

(5) Mai le vaaiga o le malosi o fefaʻatauaʻiga i lalo o le alamanuia, o fanua talosaga i lalo e lautele, e tosina mai ai se numera tele o pisinisi laiti ma auai i tauvaga maketi e ala i OEM faigofie, e mafua ai se maketi sili ona tauva mo le maualalo. oloa, ma le tulaga o le homogeneity oloa e fai si matuia., o le pito i lalo e sili atu le malosi faʻatau.I le aotelega, e malosi le pule fa'atau.

66

 

I le lumanaʻi, o le a faʻalauteleina le atinaʻeina o le faʻalauiloaina o le faʻalauiloaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina, soifua maloloina ma le taʻavale, ma o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia i itu e tolu o le atinaʻeina o moli atamai (pulea ma le fesoʻotaʻiga), moli faʻaosoina e tagata, ma le tamaoaiga faʻasolosolo. .