• tala_bg

Auiliili faapuupuu le tulaga o le atina'eina o moli i lalo

E tusa ai ma fuainumera le atoatoa, o le numera o moli ma eletise fesoʻotaʻi pisinisi i loʻu atunuu ua sili atu i le 20,000.O le atinaʻeina o atinaʻe faʻamalama e televave, ma o loʻo faʻateleina le malosi o le tamaoaiga o masini moli i lea aso ma lea aso.O loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o le gaosiga ma le faʻatau atu o oloa faʻamalama LED eseese, ma i le taimi lava e tasi, o loʻo faʻalauteleina foʻi faʻalapotopotoga fou mo moli ma eletise.Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekonolosi LED, o faʻamalama faʻamalama o loʻo i ai le lautele lautele o faʻaoga.

图片2

I moli faʻaonaponei, o moli lalo ma moli vaʻaia e lua o mea sili ona taatele, ma e masani ona faʻaaogaina.O moli i lalo ma moli vaʻaia e eseese tulaga lelei.Mo le teuteuga o le taualuga o le potu malolo, o moli autu ma faʻamalamalamaga fesoasoani e faʻaaogaina, ma e mafai ona tuʻufaʻatasia moli lalo ma moli;afai o se faʻalo atoa-fale, o moli lalo e masani ona faʻaaogaina, faʻatasi ma moli vaʻaia poʻo moli moli.

 图片3

O le Downlight o se punavai autu o le lolo, lea e mafai ona faʻapipiʻi saʻo i moli faʻamalama poʻo le faʻasaoina o le malosi. O le Downlight o se ituaiga o faʻamalama o loʻo faʻapipiʻiina i le taualuga.

E tusa ai ma le auala faʻapipiʻi, e vaevaeina i:

1. E le mana'omia le viliina ma fa'aluga o moli fa'apipi'i i luga, ma e masani ona fa'aogaina moli fa'apipi'i i luga ole fa'aalo.O lo'o iai fo'i moli fa'apipi'i fa'apipi'i i lalo.

2. O moli natia, o lona uiga, faʻapipiʻi lalo moli, e masani ona faʻapipiʻiina i faʻamau, e faigofie ma vave.Manaomia le viliina ma le taualuga.

3. O moli i lalo, faatasi ai ma ala, o moli fa'amau i lalo.

 图片4

E tusa ai ma le faʻapogai o le malamalama ua vaevaeina i: O loʻo i ai LED, moli faʻasao malosi, moli moli ma isi faʻamalamalamaga, ma o le taimi nei o loʻo faʻaaogaina faʻamalama malamalama.

E tusa ai ma le faʻapipiʻiina o le lamepa, e vaevaeina i: Spiral ma faʻapipiʻi faʻavae, faʻasaga i lalo ma faʻalava.

E tusa ai ma le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga, e vaevaeina i: Faʻamalamalamaga o le fale moli moli, moli faʻatau pisinisi moli moli, faʻainisinia moli moli.

图片5

E tusa ai ma le tulaga anti-fog o le puna malamalama, e vaevaeina i: masani downlights ma anti-fog downlights.

O lona uiga pito sili ona taua o le mafai lea ona faatumauina le lotogatasi atoa ma le matagofie o le teuteuga o le fausaga, ma o le a le faʻaumatia ai le matagofie o le tuʻufaʻatasiga o faatufugaga faʻaalo ona o le faʻatulagaina o lamepa.

O lenei ituaiga o lamepa recessive o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le taualuga, o le malamalama uma o loʻo faʻaalia i lalo, lea e patino i le tufatufaina saʻo o moli.E mafai ona fa'aogaina mea fa'amanata eseese, tioata, pupuni, matauila e ausia ai ni fa'amalama eseese.O moli lalo e le nofoia avanoa ma e mafai ona faʻateleina le siosiomaga malu o le avanoa.Afai e te manaʻo e fatuina se lagona mafanafana, e mafai ona e taumafai e faʻapipiʻi le tele o moli lalo e faʻaitiitia ai le mamafa o le avanoa.E masani ona faʻaaogaina i faletalimalo, fale ma cafes.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le tupe faavae, o le tele o lauiloa lauiloa i totonu o le alamanuia o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina a latou taumafaiga faʻalauteleina maketi ma faoa faʻamaualuga alalaupapa maualuga, ma o loʻo faʻaumatia pea le maketi o isi kamupani moli.O kamupani moli faʻapisinisi i isi itulagi o loʻo faʻatupulaia vave, ma o loʻo faʻavavevave foi ona latou nofoia le maketi o kamupani moli moli.

O le faʻaauauina pea o le faʻaleleia atili o tekonolosi masini LED ma le faʻatinoga ma le televave o le atinaʻeina o tekinolosi faʻaeletoroni ua aumaia ai se faʻavae lelei mo le faʻalauteleina faʻapitoa ma le faʻaleleia atili o oloa lalo ifo o le LED.I le taimi lava e tasi, ua faʻaaogaina faʻasalalau faʻamalama LED i vaega eseese o le olaga faʻaagafesootai, ma o le atinaʻeina o le semiconductor moli alamanuia ua aumaia ai avanoa lelei i le LED downlight alamanuia.O le mea lea, o le faʻamoemoega o le atinaʻeina o le maketi o le LED downlight e faʻamoemoeina.Faʻalolotoina le faʻamatalaga faʻapitoa, faʻatamaoaigaina le faiga o oloa, faʻavasegaina o oloa, ma faʻamaonia le lelei o oloa taʻutaʻua o le a avea ma se tulaga taua i le atinaʻeina o le LED downlight industry.