• tala_bg

Aotelega o le poto masani a le au mamanu: e tatau ona gauai atu le mamanu mo le avanoa i nei mea e 10

O le lamepa o se mea fou fou mo tagata e manumalo ai i le po.A o leʻi oo i le senituri lona 19, sa faaaogā e tagata molī gaʻo ma moligaʻo e faamalamalama ai le silia ma le 100 tausaga ua mavae.Faatasi ai ma moli eletise, na ulufale moni ai tagata i le vaitau o le mamanu moli.

O moli o se togafiti faataulaitu e fatuina se siosiomaga o le fale.E le gata ina fa'amafanafana atili ai le siosiomaga o le fale, ae o lo'o i ai fo'i galuega e pei o le fa'atuputeleina o le avanoa, fa'aleleia le a'afiaga o fa'ata'ita'iga teuteu i totonu ma fa'aopoopo le fiafia i le olaga.O le asō ua ou tuʻufaʻatasia nisi o fautuaga pito i luga e sefulu ma puipuiga mo le mamanu o moli fale mo oe, ma le faʻamoemoe e fesoasoani ia te oe.

1. Mafaufau i le maualuga o le taualuga
O moli autu e masani ona vaevaeina i ituaiga 3: moli faʻalo, moli ma semi-chandeliers, ma e tusa ai ma le faʻatonuga o le punavai malamalama, e mafai ona vaevaeina i lalo o moli ma luga.O le moli o loʻo i lalo, ma o le moli e latalata tele i le maualuga o le taualuga ma le avanoa e faʻaaogaina, ina ia le mafua ai se lagona o le faʻaleagaina i le avanoa.

togi2

Potu malolo:

Pe o se moli faʻalo, se moli poʻo se moli, o le maualuga pito i lalo o le moli filifilia e tatau ona avea ma mamao e le mafai e le tagata sili ona maualuga i totonu o le fale ona oʻo i lona lima..Afai o le mamao e sili atu i le 3M, e mafai ona e filifilia se moli;i le va o 2.7 ~ 3M, e mafai ona e filifilia se semi-chandelier;i lalo ole 2.7M, e mafai ona e faʻaaogaina se moli faʻalo.

Fale'aiga:
O le tele o tagata e fiafia e fa'aoga moli i fale'aiga, ae le o fale'aiga uma e fetaui mo moli.I le tele o fale laiti, ina ia faʻaaoga atoatoa le avanoa, o le potu 'ai e tele lava ina faʻasoa ma le potu malolo poʻo isi avanoa.Mo le faʻaogaina avanoa faʻapenei, e matua le talafeagai le faʻaaogaina o moli.Filifili semi-chandelier poʻo moli faʻaalo ina ia le afaina ai gaioiga a tagata.Ole maualuga ole moli mai le laulau e tatau ona pulea ile 70-80CM.

potumoe:
E fautuaina e faʻaaoga se moli faʻalo poʻo se semi-chandelier, aua o le moega e maualuga, e tusa lava pe taoto le tagata i luga o le moega, o le moli e maualalo tele ma o loʻo i ai se lagona o le faʻasauā.

Faleta'ele ma umukuka:
O le to'atele oi latou ua fai fa'alo, ma e sili le fa'aogaina o moli fa'alo.

manatu1

2. Tu'u puna malamalama

Faatautau le laulau po'o le moli fata umukuka ile mamao fautuaina mai le pito i luga ole laulau po'o le fata, ole mamao fautuaina e 28 i le 34 inisi.Ae ui i lea, o le tele o le moli na faia ai le eseesega.I le tulaga masani, o moli laiti e mafai ona agai i lalo ae o moli tetele e mafai ona agai i luga.

3. Fuafua vave

Mafaufau i mea e te mana'omia mo moli i le taimi muamua o le mamanu o se fausaga fou po'o se fa'afouga.Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo i ni moli faʻailoga e tolu i luga o le laulau 'ai nai lo le tasi pe lua, e tatau ona mafaufau i ai aʻo leʻi amataina le fausiaina.

4. Fa'aaoga lelei le uaea eletise

Afai o lo'o e fa'aopoopo i ai se moli fa'afou fou ae e te le mana'o e fa'aalu le tau po'o le fa'alavelave o le suiina o au mea faigaluega a le fale, o le uaea eletise e mafai ona avea ma fofo lelei.Fa'ata'atia i luga o fa'amau po'o ni matau, e pei ona va'aia i totonu o lenei umukuka, pe fa'amau lelei maea i luga o le fa'alo mo se foliga fa'apisinisi.

5. Molī puipui

Aua le fa'atapula'aina moli i moli lalo.Fa'alagolago i le nofoaga, mafaufau i moli puipui po'o moli e fa'atupu ai se si'osi'omaga malu ma aloese mai moli fa'alavelave ma aloese mai ata e le mana'omia.

togi3

6. Filifili le ituaiga moli e te manaʻo ai

O moli moli e le tatau ona na'o oe e mafaufau i ai - o le ituaiga o matauila e tutusa lava lona taua.Halogen, fa'ama'i fa'ama'i ma matauila LED e sau i le tele o lanu mafanafana po'o paolo.E pei lava o le lanu o se puipui, o le ituaiga susulu e te manaʻo ai e tele lava o se filifiliga patino.

Afai e ufiufi ou puipui i leo malulu, atonu e te manaʻo e faʻaaoga matauila e faʻavevela ai ma faʻafefe ai.Ae, atonu e te manaʻo i se malamalama malulu e faʻamalamalamaina se avanoa pogisa.

7. Faatumu moli mo faasitepu

O le fa'aopoopoina o moli i fa'asitepu e aoga ona o fa'asitepu e mata'utia, aemaise lava i le po.O faasitepu e masani ona faʻapipiʻiina, o le moli mai le itu poʻo moli faʻamau e faʻaaogaina e avea o se elemene mamanu i luga o le faʻapipiʻi.

8.Toe polo moli

Aua e te manatu o le fa'aopoopoina o moli i ou tamatamai vae o se mea fa'alelei fa'alelei.O moli va'ai i le pito i lalo o le fa'avae o se auala sili lea e fatu ai se susulu matagofie o le po.

togi4

9. Aua le matamuli ese mai le lanu

O le tuʻuina o se moli moli i totonu o se lanu susulu i totonu o se potu faigofie e mafai ona faʻaopoopoina le fiafia ma le fiafia i le avanoa.O lanu felanulanua'i e ofoofogia galuega, aemaise lava pe a ola moli.

10. Faʻamalama teuteuga

O le faʻapipiʻiina o moli e avea o se mea teuteu e fesoasoani e faʻapipiʻi lagona i le avanoa.Afai ua uma ona faʻapipiʻi moli lautele, o le faʻaaogaina o moli nai lo le faʻataʻitaʻiga puipui e mafai ona avea ma se auala teuteu e maua ai moli ambient.