• tala_bg

E fa'afefea ona iloa moli malamalama i le taulaga?

Faʻatasi ai ma le faʻavavevaveina o le taulaga a le atunuʻu, o le tele ma le tele o auala i le taulaga e manaʻomia le faʻasaʻoina tele, lea e faʻateleina ai le aofaʻi o moli auala e manaʻomia mo moli auala. e ave e le Setete le faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga o se fuafuaga autu.ma le lagolago malosi a le malo, fa'aola-fa'aola ma fa'alelei le si'osi'omaga fa'amalama i le taulaga o le a suitulaga moli fa'aleaganu'u ma avea ma nofoaga fou o le tuputupu a'e o le alamanuia moli i le taulaga.

 图片1

 

Talu mai le 1990s, ua ulufale le pisinisi malamalama malamalama i le maketi o le lalolagi.Ae ui i lea, ona o faʻafitauli o le faʻalauiloaina o le taumafa, tau o oloa ma le faʻalauiloaina i le maketi o le lalolagi, o moli atamai na i ai i se tulaga o le faʻagesegese o le atinaʻe. i tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻavavevaveina o aai atamamai, ua amata foi ona atiaʻe le pisinisi moli. vave, ma oloa moli eseese ua tuu i luga o le maketi.

 

5G fesoasoani e faʻaleleia le saoasaoa o gaioiga.

O moli malamalama i le taulaga ua iloa ai le maualuga o le faʻaaogaina o punaoa, ae i le taimi lava e tasi, e manaʻomia foi tulaga maualuga.O moli atamai e manaʻomia le faʻaogaina o le tele o faʻamatalaga i se taimi puupuu, ma e manaʻomia le saoasaoa o le faʻasalalauga ma le saoasaoa o faʻamaumauga.E na'o le 20 masini e mafai ona fa'afeso'ota'i i le taimi e tasi.E laʻititi le numera, ae tele le faʻaaogaina o le malosi.

 图片2

O le faailo o le alalaupapa WiFi masani e le mafai ona faʻamautu, ma e le mafai ona faʻamalieina manaʻoga o moli atamai i le taulaga i tulaga o le faʻasalalauga ma faʻamatalaga.O le mea lea, e le mafai ona iloa le malamalama o le taulaga i luga o meafaigaluega o loʻo i ai ma manaʻomia le lagolago sili atu.O faʻafitauli faʻamalamalama malamalama o loʻo i luga e mafai ona foia i le 5G vaitau, ma o lea ua tele fofo faʻapitoa mo le 5G o loʻo faʻagasolo malie.

 

Le atinaʻeina vave o moli atamai.

I le taimi nei, o le tele o moli a le atunuʻu o loʻo avea pea ma moli sodium masani.Afai tatou te mananaʻo e faʻataunuʻu uma suiga atamai, o le faʻafitauli muamua tatou te feagai o le maualuga o le tau. urban intelligent lighting e leʻi faʻalauiloaina, aemaise lava ona o le maualuga o le suiga ma le fausiaina. e tusa ai ma moli auala, o fafo e matua'i 'ese'ese le faiga o le sapalai eletise mai le fa'aogaina o le eletise i totonu.E tele isi mea e tatau ona amanaia, e pei o lologa, puipuiga o uila, ma isi, e mafua ai le siitia o le tau o moli auala.

Ina ia faʻaitiitia le faʻafitauli o le tau maualuga, o le faʻataʻitaʻiga o le galulue faʻatasi a le malo-pisinisi o le a avea ma meafaigaluega sili mo le faʻalauiloaina o moli malamalama. E manaʻomia le tele o tupe teufaafaigaluega mo le toe faʻaleleia o le taulaga.Afai na'o le Malo o le a matua tuai lava le atina'e.O le a tuʻuina atu se tulaga manumalo-manumalo e faatosina ai pisinisi faʻaagafesootai e auai i le faʻafaigaluegaina ma le fausiaina, ina ia mafai e atinaʻe ona manuia mai ai ma toe faʻafoʻi atu i le malo.

 图片3

E ala i suʻesuʻega faifaipea ma faʻatekonolosi faʻafouina, o le malamalama o le taulaga i le taulaga ua avea ma mea moni ma o le a faʻafeiloaʻi i se vaitaimi paʻu. i aso nei, o le tele o aai o loʻo faʻavavevaveina le suiga atamai o moli auala masani ma faʻalauiloa pea le fausiaina o moli auala atamai i aai atamai. .I le tulaga sili ona lelei o loʻo i ai nei, pe faʻapefea ona faʻaogaina le Initaneti atamai o mea tekonolosi e faʻaleleia ai le suiga o le faʻalauiloaina o moli o se faʻafitauli taua e foia.

 

I'UGA.