• tala_bg

Tu'ufa'atasia le su'esu'ega o le fa'aogaina o le si'osi'omaga

Tu'ufa'atasia le su'esu'ega o le si'osi'omaga (1)

Tu'ufa'atasia le su'esu'ega o le si'osi'omaga Ta'ita'ia Faiga Su'ega.

Malamalama fa'apolopolo e fa'aogaina ai faiga su'esu'e mo le fa'aalo, moli laulau, moli fola, molī puipui, fa'amau ma moli ta'aloga.

Tu'ufa'atasia le su'esu'ega o le si'osi'omaga (3)

mataupu faavae o le tuufaatasia o le sphere detector

O se si'osi'omaga tu'ufa'atasia (fa'aigoa fo'i o le Ulbricht sphere) o se vaega fa'apitoa e aofia ai se pu fa'ata'ali'oli'o gaogao ma lona totonu e ufiufi i se fa'alava pa'epa'e pa'epa'e pa'epa'e, fa'atasi ai ma pu laiti mo faitoto'a ulufale ma fafo.O lona meatotino talafeagai o se faʻasalalauga faʻasalalau poʻo faʻasalalauga faʻasalalau.O ave malamalama e tutupu i so'o se itu i luga o le pito i totonu, e ala i le tele o ata fa'ata'ape'apeina, e tufatufa tutusa i isi vaega uma.O a'afiaga o le ulua'i itu o le malamalama e fa'aitiitia.O se si'osi'omaga tu'ufa'atasi e mafai ona manatu o se fa'asalalauga e fa'asaoina ai le malosi ae fa'aleagaina fa'amatalaga fa'afanua.E masani ona fa'aogaina i se fa'apogai malamalama ma se su'esu'ega mo le fuaina o le malosi fa'apitoa.O se masini faapena o le taula'iga po'o le Coblentz sphere, lea e ese mai i lona i ai o se fa'ata-pei (fa'apitoa) pito i totonu ae le o se fa'afefe i totonu.

TALA FOU1

Tu'ufa'atasia Fa'avae ma Talosaga

O se si'osi'omaga tu'ufa'atasi e aoina mai fa'avele fa'aeletise mai se fa'apogai i fafo atoa i le masini fa'apitoa, e masani lava mo le fuaina o le fe'avea'i po'o le fa'aitiitia o mata.O le fa'avevela ua fa'aofiina i totonu o se si'osi'omaga tu'ufa'atasia e taia ai puipui fa'afofoga ma fa'ao'o ai le tele o ata fa'asalalau.A mae'a le tele o manatunatuga, e fa'asalalauina fa'atasi le fa'avevela i puipui silo.Ole fa'atupuina ole maualuga ole fa'avevela fa'atasi e fa'atatau sa'o i le tulaga fa'aavevela muamua ma e mafai ona fua fa'afaigofie ile fa'aaogaina o se mea e iloa ai.

TALA FOU2

O lena moli Wonled e lagolagoina pea oe i le maualuga o moli LED, ma na faavaeina i le 1995 mo le faʻamalamalamaina o vaega uʻamea.E pei o le alumini, Zinc alloy die-casting, u'amea paipa ma isi. Ma fa'aleleia le atoatoa seti o moli i le 2008. wonledlight sa mauoa vaega moli ma atoatoa R & D gaosiga poto masani.