• tala_bg

Oloa Fou Fa'asologa Fa'asalalauga

Oloa Fou Fa'asologa Fa'asalalauga

Ia Aperila 2022, na faalauiloa ai e Dongguan Mingpin Optoelectronics Lighting Co., Ltd. se lamepa laulau laina fou uaealesi LED.

Sa tumu le vaaiga i uo ma le pupula.Fa'asoa fa'asoa ma uo mai le lalolagi atoa na potopoto fa'atasi e fa'atalanoa fuafuaga tau atina'e ma se ata matagofie!

Ola fa'atuatuaina ma alu fa'atasi.

2022 o se amataga fou mo Mingpin Photoelectric Lighting.I le fonotaga a le aufaasālalau, Simon, le pule sili o le Mingpin Photoelectric Lighting, na muamua taʻu atu i tagata uma e uiga i le fuafuaga o le atinaʻeina o le Mingpin Photoelectric Lighting i le 2022, ma faʻaalia le lagolago malosi a le vaega mo moli o fale ma fuafuaga faʻagaioiga.Matou te talitonu foi o le a matou tausisia le saoasaoa o le atinaʻeina o le vaega.I lalo o le taʻitaʻiga a le ofisa autu o le kulupu, e tatau ona tatou maua le malosi e faʻafetaui ai luitau sili atu, ma ia i ai le talitonuga e faʻatupu ai le taua sili atu.I luga o le ala fou o le atinaʻe, matou te faia ma le loto atoa le faʻailoga Wonled sili atu ma sili atu.Ia malosi!

Oloa Fou Fa'asologa Fa'asalalauga
Oloa Fou Fa'asologa Fa'asalalauga
Oloa Fou Fa'asologa Fa'asalalauga
Ola i le taimi, gaosia ma le atamai Malamalama i le lumanaʻi susulu o moli fale ma paaga mai le lalolagi atoa.I le maeʻa ai o le tele o tausaga o galuega faʻapitoa, Mingpin Photoelectric Lighting e faʻasolosolo faʻatasi ma taimi ma faʻaauau pea ona faʻafouina.Ua faʻalauiloaina le sili atu i le 100 seti o faʻasologa o oloa fou, e amata mai i le faʻaogaina o le malamalama autu, moli o le siosiomaga pe a uma ona faʻapipiʻiina, i le faʻaogaina o le fale, Vasega faigofie faʻaonaponei Nordic, e le gata o se faʻamatalaga atoatoa o mea faʻalelei faʻaonaponei faʻaonaponei, ae o se faʻamatalaga loloto. o le vane o lo'o i ai nei o moli o le fale.E pei ona taʻua o le

Ola e tusa ai ma le taimi, gaosia ma le poto

Malamalama i le lumanaʻi manuia o moli fale ma paʻaga mai le lalolagi atoa.I le maeʻa ai o tausaga o galuega faʻapitoa, Mingpin Photoelectric Lighting e faʻasolosolo faʻatasi ma taimi ma faʻaauau pea ona faʻafouina.Ua faʻalauiloaina le sili atu i le 100 seti o faʻasologa o oloa fou, e amata mai i le faʻaogaina o le malamalama autu, moli o le siosiomaga pe a uma ona faʻapipiʻiina, i le faʻaogaina o le fale, Vasega faigofie faʻaonaponei Nordic, e le gata o se faʻamatalaga atoatoa o mea faʻalelei faʻaonaponei faʻaonaponei, ae o se faʻamatalaga loloto. o le vane o lo'o i ai nei o moli o le fale.E pei ona taʻua o le "tasi tausaga o le fuafuaga o loʻo taoto i le tautotogo", o le fuafuaga faʻapisinisi tele o le tausaga o loʻo taoto i le faʻatinoga ma le fuafuaina o le tautotogo.O oloa fou o lenei vaitau e fa'alelei, faigofie ma mauoa i le tino, lea e fetaui lelei ma manaoga o tagata fa'atau a le maketi ma fa'amoemoe e fa'aauau pea le fa'amalosia o fa'atau faleoloa.Fesoasoani i tagata faʻatau e faoa avanoa faʻatau maketi, ma sauni e manumalo i le taua faigata maketi i le 2022!

Ola i lenei malaga ma toe foi mai ma se uta atoa

O lenei vaitau mata'utia fa'ailoga o oloa fou ua fa'ailoa mai.Pe o se sitaili, meafaitino poʻo tufuga, o tagata faʻatau uma o loʻo i ai e faʻafiafiaina.Latou te tumu i le talitonuina i le faʻaogaina o le Seaton brand.Faʻatasi ma le mamafa o faʻatonuga faʻavae ma faʻamanuiaga, o le au faʻatau oloa Ua latou filifilia ma le totoa molī ma tuʻuina atu oka, faʻatupuina le galu o le faʻatau faʻatau.

Oloa Fou Fa'asologa Fa'asalalauga

"Ia agai i luma faatasi ma le loto e tasi, taulai atu i le malosi e manumalo ai i le lumanai", Mingpin Photoelectric Lighting o le a mulimuli i taimi uma i le saoasaoa o le vaega, soofaatasi lima ma uo faatau i le salafa o le atunuu, agai i luma ma le le maluelue ma galulue faatasi, ma ua tuuto atu i le aumaia. moli-fetu e lima i le afe o aiga!

Oloa Fou Fa'asologa Fa'asalalauga
Oloa Fou Fa'asologa Fa'asalalauga
Oloa Fou Fa'asologa Fa'asalalauga