• tala_bg

O le a le eseesega i le va o moli mata'utia ma moli lalo?Aua le fenumiai!

Molī laloma moli mata e lua ituaiga olamepae foliga tutusa ina ua uma ona faapipiiina.O la latou auala faʻapipiʻi masani o le faʻapipiʻiina lea i totonu o le taualuga.Afai e leai se suʻesuʻega poʻo se sailiga faʻapitoa imolimamanu, e faigofie ona aafia.Faʻafefiloi le manatu o le lua, ona faʻapipiʻi lea naʻo le iloa o le faʻamalama e le o le mea na ou faʻamoemoeina.Afai ei ai sau tulituliloa faapitoa o le mamanu moli, pe fuafua e fai mainlessmoli, lapo'a lapo'a i lalo po'o moli va'aia, ona fa'apea lea o le tala lenei e uiga imoli mata'utiamamoli laloe mafai ona faʻaaoga mo faʻamatalaga!

图片8

1. Le eseesega i le va o foliga o moli lalo ma moli 

①E loloto le matauila moli

Mai le faʻaaliga, o le a iai le faʻaogaina o le faʻailoga o le moli, o lona uiga o le tino atoa o le moli o le moli e matua loloto lava, ma e foliga mai e mafai ona vaʻaia le faʻailoga o le lamepa ma le lamepa, e pei o le.molitino o lemoliuilafa'aaogaina i nu'u i tua i aso ua mavae

图片9 

②O le tino moli o le moli i lalo e mafolafola

O le moli i lalo e talitutusa ma se moli faʻalo, lea e aofia ai se matapulepule ma semoli LEDpuna.E foliga mai e le mafai ona iloa atu le lamepa, ma e na o sina paepaepaolo molilaulau.

图片10

2. Le eseesega i le va o le aafiaga malamalama omoli lalomamoli mata'utia

①Fa'atotonufa'amalamapuna

O lefa'amalamao loʻo i ai se fausaga faʻailoga ave, o le puna malamalama o le a faʻapipiʻi faʻapitoa, lemolio le a taulai atu i se vaega e tasi, ma o le a susulu atili ma susulu atili le malamalama.

② O moli i lalo e taape tutusa

Le puna malamalama o lemoli laloo le a diverge mai le laulau i le siʻosiʻomaga, o le puna malamalama o le a sili atu ona faʻasalalau, ae sili atu le toniga, ma o le a lautele ma lautele le malamalama.

3. O fa'ata'ita'iga fa'atatau o moli i lalo ma moli va'aia e 'ese'ese

①E fetaui lelei moli mo puipui pito i tua

Le puna malamalama o lefa'amalamao lo'o fa'ato'a fa'atotonu, e fa'aaogaina e tu'u ese ai le fa'ata'otoga o se nofoaga.E masani ona fa'aoga ile puipui pito i tua.I lalo o le eseesega o le moli, o foliga ma ata teuteu i luga o le puipui pito i tua e faʻaalia ai le malamalama o le avanoa manino ma pogisa.O le fa'aofuofu fa'aoloaina o le a sili atu ona tu'uta'ua ai fa'ailoga mamanu.

② O moli lalo e talafeagai mo moli

 O le faʻapogai malamalama o le downlight e tutusa lelei, ma e masani ona faʻaaogaina i alalaupapa ma faʻaoga tetele e aunoa ma le autu.moli.E ala i moli toniga, o le avanoa atoa e susulu ma vateatea, ma e mafai ona suitulaga i le moli autu e avea o se punavai malamalama fesoasoani mo moli avanoa.

 Mo se faʻataʻitaʻiga, i le mamanu o le leai o se moli autu i totonu o le potu malolo, e ala i le tufatufaina tutusa o moli i luga o le taualuga, iinei e aunoa ma le faʻapipiʻiina o se moli autu tele, e mafai foi ona ausia se malamalama malamalama ma le mafanafana, ma i lalo o le moli o le tele o malamalama. puna, O le potu malolo atoa e foliga susulu ma sili atu le mafanafana, ma o le a leai ni tulimanu pogisa.

图片11

 I se avanoa e pei o le alasavali, e masani lava ona i ai faalava i luga o le taualuga o le alalaupapa.Mo le faʻaogaina o mea faʻalelei, e masani ona faʻaaogaina se taualuga i luga o le taualuga o le faʻaoga, ma e mafai ona faʻapipiʻi ni nai moli natia i luga o le alalaupapa ma le taualuga.Lamepa moli, ma le mamanu moli toniga o downlights o le a faia foi le ala susulu ma sili atu limafoai, aloese mai le tumu o lagona vaaia e mafua mai i le alaala laiti.

Ole numera ole moli i lalo ole ala e tatau ona tufatufaina ma fuafua e tusa ai ma le tele ma le umi ole avanoa avanoa.

 I le aotelega, o le eseesega i le va o moli ma lalo: Muamua, i le tulaga o foliga vaaia, o moli vaʻaia e sili atu le loloto ma e iai le faʻalava, ae o moli lalo e foliga mafolafola;lona lua, i tulaga o le malamalama lelei, o le puna malamalama o spotlights e fai si Concentration, ae o le punavai malamalama o downlights e fai si tutusa;mulimuli, i faʻataʻitaʻiga faʻatinoga, e masani ona faʻaogaina moli vaʻaia mo puipui pito i tua, ae faʻaaogaina moli lalo i alalaupapa ma nofoaga tetele e aunoa ma ni moli autu.